Een duidelijke visie op scheidingsadvies

Met onze kennis en ervaring op het juridische, financiële, fiscale én emotionele vlak worden jullie stap voor stap begeleid in het gehele proces. Van A tot Z.

Zo helpen we jullie om een succesvolle nieuwe start te kunnen maken.

Dit doen we door informatie te geven over emoties, financiën en rechten. Met respect voor ieders emotie en ervaring. Zodat jullie op een waardige en bovenal efficiënte manier uit elkaar gaan.

Ik ben Rob Bär, oprichter en eigenaar van Prudentio.

Van huis uit ben ik financieel planner, gecertificeerd door de Federatie Financieel Planners (FFP & CFP®) en geregistreerd financieel echtscheidingsadviseur (RFEA).

Iedere scheiding van een huwelijk, geregistreerd partnerschap of samenleving is anders. Daar heb ik de afgelopen jaren ruimschoots ervaring mee opgedaan. Ervaringen waar ik jou en jouw (ex-)partner verder mee help.

Ik help jullie graag met het verkrijgen van een goed inzicht in de mogelijkheden die jullie beiden hebben bij het vormgeven van jullie eigen scheiding.

Om zo, samen tot de beste afwikkeling van jullie scheiding te komen van waaruit jullie beiden verder kunnen met jullie leven. Op de manier die jullie prettig vinden.