Een passend tarief voor een efficiënt en volledig traject

Omdat wij genoegen nemen met een eenvoudig kantoor en geen onderdeel zijn van een dure franchiseorganisatie kunnen wij bij Prudentio tegen een aantrekkelijk tarief werken. Tel daarbij op dat onze dienstverlening zeer efficiënt is ingeregeld en een totaaloplossing biedt voor de gehele scheiding. Wij verzorgen de gehele scheiding van A tot Z.

De dienstverlening van Prudentio kost €181,50 inclusief btw per uur (€150 exclusief btw per uur). Gemiddeld genomen duurt een scheidingstraject bij Prudentio 10 tot 15 uur, afhankelijk van de complexiteit van de situatie. De kosten voor het indienen en afwikkelen van de scheiding bij de Rechtbank en de Gemeente bedragen in totaal €614 inclusief btw. Deze kosten zijn niet noodzakelijk voor samenwonend partners die voor advies, bemiddeling en inregelen van hun scheiding bij ons komen.

Dat betekent dat onze factuur, inclusief btw en bijkomende kosten, gemiddeld tussen de €1.800 en €3.300 inclusief btw en bijkomende kosten uitkomt!

Vooraf inzicht in de te maken kosten

Omdat iedereen vooraf wil weten waar hij of zij aan toe is stellen wij al tijdens onze kennismaking op een zo nauwkeurig mogelijke manier vast hoe lang wij voor jullie aan het werk zullen zijn.

Liever een vast tarief?

In overleg kan ook een vaste vergoeding voor het gehele traject worden afgesproken.

Vrijblijvend kennismaken?

Gewoon om te kijken of wij de beste partij zijn voor jullie situatie? Dat begrijpen we, daarom ben je van harte welkom bij ons op kantoor in Utrecht. Heb je liever dat wij naar jou toe komen? Dat kan uiteraard ook. Vraag hier direct een kennismakingsgesprek aan.